Misyon, Vizyon ve Temel Değerler

Okul müdürlüğümüzün misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan misyon, vizyon, temel değerler; okulumuz üst kuruluna sunulmuş ve üst kurulu tarafından onaylanmıştır.

11.01.2023 138

MİSYONUMUZ

Bilgili, kültürlü, başarılı, sorumluluk sahibi, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan, evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı "Yaradan'dan" ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, gelişme ve değişime açık, insana, düşünceye, özgürlüğe ahlâka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikle fertler yetiştirmek için varız.

VİZYONUMUZ

Öğrencilerimizi, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, değişme ve gelişime açık, hoşgörü sahibi, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, kendine güvenen, katılımcı, etkili ve nitelikli problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak.