TÜBİTAK 2204B ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ BÖLGE FİNALERİNDE YARIŞIYORUZ

Okulumuz 6. sınıf öğrencilerinden Ela Cengiz ve Elif Yağmur Koç'un Türkçe öğretmenimiz Bengül Biroğlu Şahbaz'ın danışmanlığında hazırladığı "Kültür Aktarımında Dijital Köprüler" adlı projeleri TÜBİTAK 2204B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalleri'nde yarışmaya hak kazandı.

26.05.2023 137

Bu yıl 17.si düzenlenen TÜBİTAK 2204B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalleri'nde "Türkçe/Göç ve Uyum" alanında "Kültür Aktarımında Dijital Köprüler" adlı projemiz ile yer aldık. Projede yabancı uyruklu ortaokul öğrencilerine kültür aktarımının sağlanmasının yanı sıra öğrencilerin dijital yetkinliklerinin de geliştirilmesi amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz Ela Cengiz ve Elif Yağmur Koç'u, danışman öğretmenimiz Bengül Biroğlu Şahbaz'ı tebrik ederiz.